Sidor

måndag 22 september 2014

Formatera i Word

Många av våra elever känner inte till de grundläggande funktionerna i ett ordbehandlingsprogram. När vi lär ut dessa funktioner ger vi eleverna ett kraftfullt redskap för att skapa och bearbeta text. Här är lite material att använda när man lär ut detta i klass.

Skriv gärna en kommentar om hur du använt materialet, hur det fungerade och om du har hittat eller skapat något mer användbart material för detta.


Här går jag igenom grundläggande formatering i Word

Mål och matris


Exempeltext Word (kopiera och klistra in i ett Worddokument):Rubrik

Här handlar det om en första sak. Här handlar det om en första sak. Här handlar det om en första sak. Här handlar det om en första sak. Här handlar det om en första sak. Här handlar det om en första sak. Här handlar det om en första sak. Här handlar det om en första sak. Här handlar det om en första sak. Här handlar det om en första sak. Här handlar det om en första sak. Här handlar det om en första sak. Här handlar det om en första sak. Här handlar det om en första sak. Här handlar det om en första sak. Här handlar det om en första sak. Nu handlar det om en annan sak. Nu handlar det om en annan sak. Nu handlar det om en annan sak. Nu handlar det om en annan sak. Nu handlar det om en annan sak. Nu handlar det om en annan sak. Nu handlar det om en annan sak. Nu handlar det om en annan sak. Nu handlar det om en annan sak. Nu handlar det om en annan sak. Slutligen handlar det om en tredje sak. Slutligen handlar det om en tredje sak. Slutligen handlar det om en tredje sak. Slutligen handlar det om en tredje sak. Slutligen handlar det om en tredje sak. Slutligen handlar det om en tredje sak. Slutligen handlar det om en tredje sak. Slutligen handlar det om en tredje sak. Slutligen handlar det om en tredje sak. Slutligen handlar det om en tredje sak. Slutligen handlar det om en tredje sak. Slutligen handlar det om en tredje sak.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar